DOMUS DECORUM – zdravo življenje

OSVJEŠTENI / FENG SHUI DIZAJN

OVAJ PRISTUP JE SUPTILNIJI, ISTO TAKO VEZAN ZA UREĐENJE INTERIJERA I EKSTERIJERA NA JEDAN OSEBUJAN I OSVIJEŠTENIJI NAČIN, A TEMELJI SE NA USPOSTAVI NEOMETANOG PROTOKA ENERGIJE KROZ PROSTOR, BALANS SAMOG PROSTORA I BALANS PROSTORA I UKUĆANA/ZAPOSLENIKA.

Taj pristup zove se Feng Shui no koji je još dodatno oplemenjen suvremenim načinom života koji se ipak jako promjenio u odnosu na život starih civilizacija.

Uz korištenje ekoloških materijala jako je bitan i pravilan raspored, pozicija i oblici namještaja, odabir boja, dekoracija te njihova simbolika, vrsta biljaka, kvaliteta zraka, štetnost zračenja i drugi elementi uređenja.

Sve to utječe na kvalitetu života, fizičko i  emocionalno  zdravlje pa je bitno uzeti u obzir i razmišljati o potrebama i stilu života ljudi koji će u tom prostoru živjeti ili raditi.

Cijena za izradu stambenog ili poslovnog projekta formira se na temelju pregleda, ovisno o zahtijevnosti, kvadraturi i lokaciji prostora (putni troškovi).

 

Astrološka analiza: 200 kn/ osoba

Numerološka analiza: 200 kn/osoba

Smjerološka analiza: 200 kn/osoba

FENG SHUI I POSLOVANJE

Koristi se da dodatno osnaži vašu tvrtku, uz pomoć alata koji podižu kvalitetu rada, povećavaju profit, potiču zdrave međuljudske odnose, etičnost, zadovoljstvo klijenata i zaposlenika te ugodno

radno okružje. Feng Shui se posebno preporuča prije osnivanja poduzeća/tvrtke jer tada imate priliku na vrijeme napraviti dobar plani i osjetiti  pozitivne benefite ovakvog oblika poslovanja.

 

NA KOJI NAČIN FUNKCIONIRA ?

Koristeći snagu/energiju brojeva, formi, oblika, boja, simbolike, kroz djelatnost tvrtke, tebe kao vlasnika tj pokretača poslovanja.

 

KAKO UTJEČE NA POSLOVANJE ?

  • Optimizira i energizira tvrtku za rast i uspjeh
  • Povećava vibraciju logotipa i dodaje vrijednost brandu
  • Sinkronizira vlasnika s tvrtkom/brandom
  • Pruža prednost nad konkurentima

POSEBNA POGODNOST ZA MALE PODUZETNIKE

Znamo što znači tek kretati u poduzetništvo, naročito kad sve morate potpuno sami,  što iziskuje veliki napor, trud i strpljenje.

Zbog toga smo osmislili FENG SHUI START-UP PAKET ZA MALE PODUZETNIKE koji obuhvaća slijedeće elemente:

1. FENG SHUI ANALIZU naziva tvrtke, izračun numerologije (datum za otvaranje firme, sretan i usklađen naziv sa vama I djelatnošću kojom se bavite, izračun Vašeg Ki broja, odabir boja koje te podržavaju) smjernice za izradu loga, te savjetovanje vezano uz odabir ureda (smjerologija).

2.GRAFIČKO OBLIKOVANJE – LOGO, MEMO, POSJETNICA. Osnovni grafički elementi neophodni su za prve korake u poslovanju a uključeni su u Start up paket. Siniša Radić, moj suradnik I iskusni grafički dizajner s preko 30 godina iskustva pomoći će Vam da pronađemo najbolje vizualno rješenje za Vaš novi projekt ili tvrtku.

Cijena ovog paketa je 3.000 kn

LANA ANDERSON  tel:+385 098 358634

domusdecorum@gmail.com

(c)2019    www.domusdecorum.com