Eko dizajn interijera


Eko dizajn interijera bazira se na KLASIČNOM ili ON LINE uređenju prostora kroz svjesnije življenje koje oplemenjuje čovjeka i prostor.
Ako već živite u stambenim prostorima koji nisu sagrađeni od prirodnih materijala onda ih barem poboljšajte na način da pametno birate materijale koji nisu štetni za zdravlje jer nije svejedno što vas okružuje, na čemu spavate, sjedite, u što gledate i što čujete.
Eko dizajn interijera promišlja o kvaliteti, izgledu, funkciji i praktičnosti kroz sve sfere svakodnevnice i pruža cjeloviti pristup jer uzima u obzir vaše zdravlje, poštuje okoliš, odiše dobrom energijom i vizualno je dojmljiv.

KORISTEĆI OVAJ PRISTUP  STVARATE TEMELJE ZA ZDRAV I ISPUNJEN ŽIVOT SVIH UKUĆANA.

Lakoća & mir


Jako mi je bitno da prostor ispuni svoju svrhu, ali i da je vizualno dojmljiv.

Cilj mi je da ljudi koji tamo borave osjete lakoću i protočnost, dobru energiju, da postane njihovo gnijezdo gdje se napajaju, osjećaju zaštićeno i da osvijeste da su njihovi izbori pomogli barem jednim malim dijelom u očuvanju prirode a da su sebi poklonili više zdravlja, mira i sreće.

Danas više nego ikad to nam je stvarno svima potrebno.

Vrijednost

Da bi kvalitetno uredili prostor po svojoj mjeri trebali bi znati koje su vaše vrijednosti u životu, kako želite da vaše okruženje izgleda, kakav osjećaj želite stvoriti i uranjati svakodnevno u njega a koji će vas podržavati u aktivnostima  kroz dan i stvarati temelj za zdrav i ispunjen život na svim razinama.

Klijent može naručiti i pronalazak i odlazak u kupnju traženih artikala/opreme.

Cijena se obračunava po satu (350 kn/sat).

Domus Decorum Feng Shui Dizajn interijera Lana Anderson terasaDomus Decorum Feng Shui Dizajn interijera Lana Anderson terasa