Feng shui

Feng Shui se koristi kao recept za poboljšanje zdravlja vašeg prostora koji direktno utječe na vas/vaše ukućane ili pak za neutraliziranje loših zona koje vam rade problem.

Prvo morate znati koji je problem s kojim se suočavate, a onda se primjenjuje lijek. Dobar Feng Shui nije odabir boje na zidu ili lijepa slika.

Dobar Feng Shui je kombinacija 4 faktora.
♥ OKRUŽJE
♥ OBLIK ZGRADE/KUĆE I ORIJENTACIJA
♥ LJUDI
♥ PRAVI TAJMING

Dva su načina korištenja Feng Shui alata
   1. DUGOROČNI - evergreen model koji se koristi npr za gradnju kuće, hotela, naselja i sl. Koristi školu krajolika te djeluje kroz 5,10 do 20 godina i dulje
   2. KRATKOROČNI – model koji koristi godišnje tj. mjesečne utjecaje energije kroz Flying star pristup i donosi brže rezultate, od par tjedana do godine dana.

Domus Decorum Feng Shui Dizajn interijera Lana Anderson

Naručite usluge

Cijena za izradu stambenog ili poslovnog projekta formira se na temelju pregleda, ovisno o zahtjevnosti, kvadraturi i lokaciji prostora (putni troškovi).

nove usluge

NAPRAVI PRAVU STVAR U PRAVO VRIJEME

OSIGURAJTE DA VAŠ SVAKI VAŽAN POSLOVNI ILI PRIVATNI DOGAĐAJ/AKTIVNOST DOBIJE POZITIVAN POČETAK KOJI ĆETE PREUSMJERITI DALJE NA BUDUĆE USPJEHE I POBJEDE.

Odabirom dobrog datuma, 70% energije u danu već su na vašoj strani. Odabirom povoljnog sata dodajete šlag na tortu i naravno pojačavate pozitivan učinak dana. Dobar tajming je ključan sastojak za uspjeh. Klasičan stav o pojmu vremena govori da je vrijeme linearno i beskonačno što znači kada se nešto jednom dogodi više se ne događa ili se stvari ponekad dogode bez upozorenja kao rezultat neke božanske sile ili energije. Kinesko gledište je drugačije i temelji se na filozofiji Yin i Yang sila. Prostor je Yin – nepromjenjiv a vrijeme je Yang i promjenjivo je. Sve se događa u ciklusima tj. ono što se prije dogodilo, dogodit će se opet. Pozitivne energije i povoljni trenuci ne nestaju zauvijek već se događaju ponovo i opet iznova. U svemiru nema ništa što se događa slučajno, sve je dio obrasca. Tako se energije mogu pratiti, izračunati, i predvidjeti. Izbor datuma u osnovi govori o korištenju informacija koje su stoljećima proučavali kineski učenjaci i astronomi koji su gledali i bilježili kada su energije najviše pogodne za neku aktivnost.

Domus Decorum Feng Shui Dizajn interijera Lana Anderson cvijet

on-line procjena vaše nekretnine

Ako vas okružje podržava, već ste minimalno 50% u prednosti

OKOLIŠ je jedan od faktora koji igra veliku ulogu u našem uspjehu i kvaliteti života a on nosi veliki dio QI-a tj energije koju ako imamo znanje I svjesnost možemo usmjeriti prema sebi.

Ova usluga je odlična da saznate kakve je kvalitete vaša nekretnina u odnosu na okružje u kojem je smještena, koje su potencijalne opasnosti a koje dobre strane, preporuke i poboljšanja za vašu nekretninu te analiza glavnih ulaznih vrata.
Ovo je prvi korak u dijagnozi vaše nekretnine i jedan od preduvjeta za daljnje korake tj analizi interijera.Ova usluga je zasebna no može se naručiti i kompletna On-line analiza vaše nekretnine.

Za ovu uslugu potrebna je adresa nekretnine, fotografije okružja, fotografije vaše nekretnine iz svih kuteva, fotografija ulaznih vrata, fotografija vrta ako postoji.

Cijena se formira na temelju oblika, veličine i arhitektonske zahtijevnosti građevine. Nakon procjene radi se on line sastanak u trajanju 15-30 minuta.

Domus Decorum Feng Shui Dizajn interijera Lana Anderson rad od kuće

Feng Shui poslovanje

Koristi se da dodatno osnaži vašu tvrtku, uz pomoć alata koji podižu kvalitetu rada, povećavaju profit, potiču zdrave međuljudske odnose, etičnost, zadovoljstvo klijenata i zaposlenika te ugodno radno okružje.

Feng Shui se posebno preporuča prije osnivanja poduzeća/tvrtke jer tada imate priliku na vrijeme napraviti dobar plan i osjetiti pozitivne benefite ovakvog oblika poslovanja.

Na koji način funkcionira?

Koristeći snagu/energiju brojeva, formi, oblika, boja, simbolike, kroz djelatnost tvrtke, tebe kao vlasnika tj. pokretača poslovanja.

Kako utječe na poslovanje

• Optimizira i energizira tvrtku za rast i uspjeh
• Povećava vibraciju logotipa
• Dodaje vrijednost brandu
• Sinkronizira vlasnika s tvrtkom/brandom
• Pruža prednost nad konkurentima

Domus Decorum Feng Shui Dizajn interijera Lana Anderson terasa