uređenje za
turizam

MOJE ISKUSTVO I PRISTUP

20 GODINA ISKUSTVA U TURIZMU
15 U DIZAJNU INTERIJERA
8 GODINA U MARKETINGU
15 U ARANŽIRANJU

Pogledajte primjer mojeg rada

Uređenje kroz veću vrijednost

Moje dugogodišnje iskustvo, praćenje trendova u turizmu, uređenje kroz prirodne materijale odličan je način koji osigurava veću vrijednost vašoj nekretnini i povećava šanse za više bookinga.

Povećajte profit i prepoznajte vaše vrijednosti kako biste ih mogli komunicirati kroz dizajn i marketing jer jedno bez drugog ne može.

Moji radove pogledajte u rubrici portfolio-turizam

KAKO NARUČITI USLUGU

UPOZNAVANJE

Nazovite  na 098 358 634 i iskoristite svojih 30 besplatnih minuta da se upoznamo i da čujete sve što vas zanima o usluzi. Objasnite što detaljnije što želite, trebate (pošaljite tlocrt i slike) jer tako štedimo vaše i moje dragocjeno vrijeme.

KORAK DO PONUDE

Možete ovdje preuzeti upitnik na temelju kojeg radim ponudu i u kojem ću saznati sve što mi treba kako bi proces rada počeo čim prije. U roku 2-3 radna dana javim se sa ponudom i detaljima za početak rada.

POČETAK RADA

Prihvaćanjem ponude i uplatom 50% avansa krećem s veseljem i pozitivnom energijom u realizaciju uređenja vaše nekretnine.

U PROCESU RADA

Javljam se i komuniciram sa vama kako bi znali da smo na pravom tragu, da ne gubimo vrijeme/novac, i da se naši dogovoreni rokovi ne produljuju.

FINALE RADA

Gotov projekt šaljem u pdf-u sa svim smjernicama (slike+tekst) kako bi mogli krenuti sa daljnim koracima za završetak uređenja.
Fajl će biti sadržajno bogat sa više ideja kako bi mogli imati više opcija za uređenje.
Preporučam da isprintate fajl i ostavite ga na uvid svim majstorima/suradnicima na projektu kako bi i oni imali viziju vašeg budućeg prostora.
Na taj način umanjuju se greške kod izvođenja radova i daje se jasnija slika finalnog izgleda nekretnine.

DODATNA PITANJA I NEDOUMICE

U procesu rada uvijek se dogode nepredviđene situacije… možda morate nešto promijeniti ili dodati.

Za kraća jednostavna pitanja stojim na raspolaganju gratis ali ako imate potrebe za novim prijedlozima ili rekonstrukcijom dijela dizajna tada imate mogućnost angažirati me po radnom satu

Cijena sata 70€/h

DODANA VRIJEDNOST

Vaša novo uređena nekretnina trebat će u zadnjoj fazi dobar VIZUAL/OGLAS sa tekstom ili DIGITALNU BROŠURU za gosta u kojoj će biti sažete sve informacije o smještaju i lokalnom području.

Naručite ovdje:

*OGLAS ZA DRUŠTVENE MREŽE
Sastoji se od dva vizuala sa tekstom za objavu na društvenim mrežama.
Cijena izrade: 80€

* WELCOME BOOK – digitalni vodič za goste na hrvatskom jeziku (dodatna opcija na engleskom se naplaćuje)

Cijena izrade: 850€  
(uključuje dizajn, umetanje vaših slika i tekstova)