Botanic Lab

mobilni vrt za stanove bez balkona

URBANI VRT ZA STANOVE BEZ BALKONA – prirodni MAKE UP tvog stana

CIJENA: 350 €

OD ČEGA SE SASTOJI

Drveni okvir stola (bukva) sa 2 police za cvijeće

D:\Dokumenti\DOMUSDECORUM\SUSITANABLE DESIGN\BOTANIC LAB\FOTKE\detalj vjesalica.jpg

Nosač metalni bijeli sa drvenim dijelom

Košare za sadnju biljaka – 4 komada

D:\Dokumenti\DOMUSDECORUM\SUSITANABLE DESIGN\BOTANIC LAB\FOTKE\IMG_20220224_111033.jpg

Vješalica drvena, bijela sa met. kukicama 5 kom

Okvir, drveni – može se skinuti

Kotači, 4 kom

Ukrasne kvačice, drvene 5 kom

D:\Dokumenti\DOMUSDECORUM\SUSITANABLE DESIGN\BOTANIC LAB\FOTKE\IMG_20220224_113642.jpg

DIMENZIJE

Širina: 53 cm

Visina: 87 cm

Maks. nosivost: 11 kg                                            

Dubina: 72 cm

Narudžbe: Svaki stol je unikatan i dizajn se ne ponavlja te ga možete naručiti u bilo kojoj boji sa košaricama po želji. Žarulja i sjenilo se naručuje posebno i nije u cijeni. Možete birati boju kabla i kapice za žarulju.

Vršimo uslugu kupnje biljaka, aranžiranja i savjetovanja pri sadnji.

No items found.

Sam naziv ''BOTANIC LAB'' asocira na biljke i na mjesto gdje se nešto stvara. Zbog toga je to mjesto gdje možete izraziti svoju punu kreativnost, mijenjati i dodavati bilje a transformirati ga tako da postane cvatuća, jestiva ili možda začinska priča. Sve ovisi o vašem životnom stilu. Okvir koji stoji uspravno napravljen je da se može vrlo lako skinuti, a to mi je bilo važno jer ponekad ćete taj stol možda staviti negdje uz neki stol, komodu i poželjeti prići sa svih strana. Možda čak i u centar prostora. Sa bočnih strana pričvršćene su police i vješalica sa 5 kukica kako bi mogli odlagati razne sitnice poput škara, špricaljke, sadnica, i ostalih sitnica za uređenje vašeg malog urbanog vrta. U sklopu stola dolaze i 5 lijepih košarica u koje možete saditi svoje omiljene biljke.

BOTANIC LAB je također zamišljen da se dizajn ne ponavlja, već da svaki primjerak živi, doživljava svoju transformaciju, mijenja se u ovisnosti kakav mu je vlasnik ili obitelj. Netko će možda poželjeti nešto neutralno tj. da biljke mogu doći do izražaja dok će drugima možda baš trebati nešto šareno, veselo, upečatljivo što će oživjeti njihov možda pomalo dosadan ili bezličan prostor. Korak dalje je bio da se na okvir stola može pričvrstiti svjetiljka sa žaruljom koja potiče rast biljaka. To je naročito pogodno za stanove koji se nalaze na stranama svijeta bez sunca ili s manje prozora i dnevne svjetlosti.  Vaše biljke tako će rasti bujnije i zdravije.

Kroz praksu sam posjetila dosta stanova koji nemaju balkone i terase, ili su tako mali da na njih doslovce stane manji stol i 2 stolice. Iz toga se rodila ideja da osmislim urbani vrt u stanu, veličine manje od 1m2 na kojem će se moći ponosno prezentirati sve vaše biljke, ali i poslužiti kao mali urbani vrt za presađivanje, kreiranje i transformaciju vaših ideja u biljnom svijetu. Ta ideja naravno morala je počivati na prirodnim materijalima što znači da se svi materijali mogu bez grižnje savjesti reciklirati ne zagađujući okoliš.

Besplatno preuzimanje klikom na link
Download
Cijena
350.00

Podaci za uplatu

Domus Decorum, Lana Anderson vl.
Aleja Javora 41
10 000 Zagreb

RAIFFEISEN BANK d.d.
IBAN: (BROJ RAČUNA) HR 7524840081135095424
SWIFT: RZBHHR2X

Iznos uplatite na navedeni račun i pošaljite nam potvrdu uplate mailom.